E-mail: office@pavaj-milgroup.com

Experienta

Va punem la dispozitie experienta noastra vasta, acumulata pe parcursul  desfasurarii activitatii noastre.

Inovatie

Utilizam tehnologie de inalta calitate, investind in mod constant atat in dezvoltarea echipei cat si in tehnologie de ultima generatie.

Dezvoltare

Ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe.
best double stroller

Beton Amprentat

Produsele de Beton Amprentat reprezinta tehnologia care foloseste betonul ca materia prima, pentru pavare rezultind o suprafata elicopterizata (superfinisata) cu diferite forme. Stratul de beton minim care se poate aplica easte 8-10 centrimetri; 5-6 centimetri pe o structura de beton deja existent. Societatea noastra are spre vanzare toata gama de produse pentru executarea lucrarilor de beton amprentat, exemplu fire de polipropilena, praf colorant, lac, matrite, lipe pentru finisaj.

Betonul amprentat vine într-o gamă foarte variată de culori, modele, pete și se poate amesteca chiar cu piatră și alte elemente pentru a se obține efectul dorit. Datorită naturii sale, betonul amprentat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete. Această rezistență se datorează faptului că betonul amprentat are în compoziția sa fibre elastice pentru protecție împotriva fisurilor majore și aditivi pentru mărirea rezistenței la ciclurile îngheț-dezgheț.

beton amprentat

De ce sa ne alegeti?

Prin experienta acumulata si prin parcursul relatiilor cu clientii nostri, am demonstrat nu numai ca stim sa facem afaceri, ci si ca reprezentam un colaborator de maxima incredere pentru atat pentru persoanele fizice cat si pentru companiile din Romania care apeleaza la serviciile noastre de beton amprentat.
Portofoliul MILGROUP este cea mai importanta carte de vizita, ce reflecta seriozitatea si nivelul profesional cu care ne desfasuram activitatea. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.
Dorim sa crestem impreuna si sa ne dezvoltam impreuna. Intentionam sa fim un pion important in procesul de dezvoltare a casei dumneavoastra. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste betonul amprentat, promptitudinea livrarilor, deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

Ce spun clientii nostri

Vreau sa va felicit pentru calitatea serviciilor, si sa va multumesc pentru suportul acordat. Apreciez profesionalismul si implicarea dumneavoastra, e o bucurie sa ai astfel de colaboratori. Va recomand cu incredere!
Adrian Arsene- Bucuresti
Competenta, solicitudine, profesionalism – acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza colaborarea mea cu compania MILGROUP – BETON AMPRENTAT, acestea sunt calitatile de care dragii nostri colaboratori nostri au dat dovada.
Vasile Arnautu- Ilfov
Din punctul nostru de vedere, pana acum, suntem foarte multumiti de serviciile dumneavoastra de realizare site web. Multumim de colaborare!
Vlad Tomescu- Snagov, Ilfov
beton amprentat
transport persoane Romania Germania béton imprimé Paris caviar prices in Dubai | caviar prix Paris | modele Beton amprentat | pret m2 beton amprentat creare site web
traduceri autorizate Iasi
beton amprentat béton imprimé Perpignan beton amprentat